CAT | ESP

Anglès on-line


PROGRAMA

English on-line és un programa multimèdia d’anglès que compta amb el suport d’un professor per aclarir qualsevol dubte i amb tutories particulars programades per a cada alumne (Face to Face). El programa permet l’assistència oberta i flexible a l’aula multimèdia i ofereix també la modalitat on-line, per a alguns dels cursos. S’ofereixen diferents tipus de cursos, que tenen un termini de temps per finalitzar-se, i que s’adapten a les necessitats dels alumnes.

Llegir més

CURSOS DE REFORÇ – BOOSTERS

Cursos de reforç enfocats a una vessant de d’aprenentatge de l’idioma; grammarlisteningwriting i speaking.

Llegir més

LEVEL COURSES

Cursos trimestrals estàndard realitzats dins la modalitat multimèdia on s’estudia grammar, writing, listening i speaking ( classes “face to face” amb tutor individualitzat).

Llegir més

TEST PREPARATION COURSES

logos exams web 2017-18 webL’IEN és centre oficial pels exàmens d’Oxford, TOEIC i Michigan, i seu autoritzada per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge. També som Centre Oficial Preparatori per a aquest exàmens.

Llegir més

COM MATRICULAR-SE

Els alumnes que es matriculin als cursos d’English on-line es poden incorporar en qualsevol moment, per tant no tenen unes dates fixes de matrícula, sempre que no estiguin subjectes a reforços addicionals a les classes.

En el cas de realitzar reforços addicionals a les classes, els alumnes s’han de matricular en el periode de matriculaciò.

Llegir més

INFORMACIÒ GENERAL

MATERIAL


Les llicències d’ús dels materials on-line dels cursos TOEFL (IBT), TOEIC i First Certificate Exam de multimèdia no s’inclouen en el preu del curs.

NORMES GENERALS


  • L’Institut Nord-americà retindrà una quantitat de l’import del curs per a despeses administratives als alumnes que anul·lin la matrícula abans del primer dia de classe.
  • Els rebuts domiciliats que siguin retornats del banc tindran, afegides, unes despesses bancàries a càrrec de l’alumne.
  • Una vegada començades les classes no es retornarà l’import de la matrícula ni el del curs, encara que l’alumne es matriculi després del primer dia de classe o no hagi assistit a cap classe.
  • Passades dues setmanes des de la data de matriculació d’un alumne, no es poden fer reclamacions sobre drets i devolucions de matrícules, altes o baixes, encara que l’alumne no hagi assistit a les classes, tant en cursos presencials com cursos multimèdia.
  • Els cursos multimèdia tenen una durada determinada en funció del curs triat. Després d’aquest termini, no es té dret a cap reclamació sobre les hores no realitzades.
  • Es alumnes que es matriculin en un curs del Programa Multimèdia s’han de posar en contacte amb els coordinadors d’aquest Programa durant els 5 primers dies hàbils després d’haver fet la matrícula per tal d’establir les condicions i el pla d’estudis particulars.

Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110