CAT | ESP

Com matricular-se


QUÈ CAL FER PER MATRICULAR-SE

Els alumnes que es matriculin als cursos English on-line es poden incorporar en qualsevol moment de l’any, per tant no tenen unes dates fixes de matrícula, sempre que no estiguin subjectes a reforços addicionals a les classes.

Si han de realitzar reforços addicionals a les classes, han de matricular-se al període de matricules.

· Nous alumnes

Els nous alumnes amb coneixements d’anglès han de fer la prova de nivell per determinar el curs que s’adapta millor als seus coneixements. Només cal portar el número del DNI (si no en teniu, us donarem un codi personal). El personal de matrícula us pot assessorar en els dubtes que tingueu.

· Antics alumnes

Si fa més d’un any natural que no estudieu a l’Institut Nord-americà, heu de fer la prova de nivell per assignar-vos el mòdul més adient. Si fa menys d’un any natural, us podeu matricular al curs que us correspongui.

PROVES DE NIVELL GRATUÏTES ON-LINE I PRESENCIALS

prova-de-nivelL-on-line-ien-barcelonaAquestes proves tenen una part escrita i una part oral.

La part escrita es pot fer en línia des d’un ordinador personal obrint aquest enllaç i, una vegada finalitzada, es pot reservar hora per fer la part oral. Els alumnes que vulguin també poden fer la prova escrita i oral de forma presencial al nostre Centre en els horaris i les dates indicats dins l’apartat del calendari acadèmic de cada trimestre.

Als periodes en que no es realitzen proves de nivell ordinaries es pot concertar cita directament amb el Departament English on-line en ienonline@ien.es.

HORARI DE MATRÍCULA

Durant les dates de matricules (mirar la pestanya de calendari)


De 10 h a 14.30 h i de 15.30 h a 20.30 h de dilluns a divendres.

Durant la resta de l’any


L’horari de Secretaria es de 10 a 14h i de 16 a 19h, de dilluns a divendres.

Excepte el mes de juliol i setembre.

MATRÍCULA PER TELÈFON 93 240 28 50

Els alumnes que coneguin el nivell que els correspon es poden matricular i fer el pagament per telèfon, en horaris de matrícula, mitjançant targetes de crèdit o de dèbit o bé amb càrrec al seu compte bancari.

Telèfon 93 240 28 50


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110