CAT | ESP

Cursos de reforç – Boosters


Speaking Boosters


Aquests cursos són exclusivament per millorar la precisió oral segons les estructures lingüístiques, ja treballades, dels mòduls de cada nivell. Consisteixen en classes individuals amb professor i consten de 20 sessions de 30 minuts cadascuna (10 hores), tenen una durada de 10 setmanes (excepte a l’estiu). En el cas que un alumne obtingui un aprovat condicionat (RS) al Programa General, el professor li pot recomanar un curs de Speaking Booster per tal que l’alumne superi el mòdul en qüestió.

Grammar Boosters


Cursos de reforç de gramàtica dels mòduls de cada nivell, . Tenen una durada de 10 setmanes (excepte a l’estiu) i consten de 20 hores de classe multimèdia on-line. Aquests cursos s’adrecen als alumnes que necessiten ajuda addicional amb la gramàtica o vulguin avançar un nivell a l’estiu. En cada curs es repassen les estructures gramaticals corresponents als mòduls del Programa General i és compatible fer-lo de forma complementària a un dels cursos. En el cas que un alumne obtingui un aprovat condicionat (RG) al Programa General, el professor li pot recomanar un curs de Grammar Booster per tal que l’alumne superi el mòdul en qüestió.

Listening Boosters


Classes multimèdia per fer pràctiques específiques de comprensió oral. S’adrecen als alumnes que volen o necessiten reforçar aquesta destresa o que han obtingut un aprovat condicionat (RL). En aquest cas, fer el Booster, de forma complementària a un dels cursos, permet superar el mòdul en qüestió. Els cursos consisteixen en 15 hores, aproximadament, de pràctica on-line (tant es poden cursar a l’IEN com des de casa). Tenen una durada de 10 setmanes (excepte a l’estiu).

Writing Boosters


Classes de reforç per practicar específicament la destresa escrita de l’alumne. S’adrecen als alumnes que volen o necessiten reforçar la comunicació escrita o que han obtingut un aprovat condicionat (RW). Aquests cursos consisteixen en 10 hores, aproximadament, de pràctica autònoma i inclouen 10 redaccions corregides per un professor. Tenen un durada de 10 setmanes (excepte a l’estiu).


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110