CAT | ESP

Cursos especials


SUMMER PROGRAM 2018

DISCOVERY WEEKS ( de 4 a 9 anys)


El programa d’estiu DISCOVERY WEEKS és per alumnes de 4 a 9 anys que vulguin aprendre i practicar anglès a l’estiu d’una manera dinàmica i divertida.

Enguany les Discovery Weeks  es centren en aprendre valors i creixement personal. Els més petits treballaran en valors com l’empatia, el respecte als altres i la confiança en sí mateixos mitjançant contes i activitats como ara l’art, els experiments, la música i molt més!

Es poden matricular a partir d’una setmana, aplicant-se un descompte a les setmanes addicionals.

Calendari de dates i preus

SUMMER LEVEL COURSES (de 8 a 17 anys)


Els SUMMER LEVEL COURSES són cursos que treballen sobretot la expressió oral de les estructures ja conegudes, però dins un àmbit més actiu i dinàmic, dirigits a alumnes entre els 8 i els 17 anys.

Estan dividits per nivells globals.

KID COURSES


Classes dinàmiques amb material específic per a la seva edat desenvolupat pel nostre equip de docents.

Consulteu horaris

JUNIOR THEMATIC COURSES


Aquests cursos estan dissenyats al voltant de diferents temes. S’estudia l’anglès dins un context més significatiu i interessant per a l’alumne. Els alumnes poden fer grans progressos en les seves habilitats de la llengua anglesa fent servir el llenguatge en un ambient més dinàmic.

Consulteu horaris

TEEN LEVEL COURSES


Els cursos s’estructuren segons els nivells del programa general i estan dissenyats per ajudar els alumnes a millorar les seves habilitats comunicatives (comprensió i comunicació orals) dins un àmbit més actiu i extravertit. Aquests cursos d’estiu són un complement idoni per als cursos fet durant l’any.

Consulteu horaris

TEEN EXAM PREPARATION COURSES


  • Curs preparatori per l’examen oficial del First Certificate in English (FCE) de Cambridge, equivalent al nivell B-2 del Marc Europeu Comú de Referencia.
  • Curs preparatori per l’examen oficial del Certificate in Advanced English (CAE) de Cambridge, equivalent al nivell C-1 del Marc Europeu Comú de Referencia

Consulteu horaris

STORY TOGETHER

Story Together és una manera interactiva i divertida per a que nens i pares o tutors descobreixin el món de l’anglès i els contes junts. Pares i fills faran jocs, manualitats, aprendran vocabulari i frases noves, escoltaran una nova història… I tot en anglès*. A cada sessió descobriran una nova manera de passar-s’ho be i practicar l’anglès en família.

Per a nens de 4 a 9 anys, pares, mares o tutor (germans també són benvinguts a participar encara que no tinguin l’edat).

KID GAME DAY

Let’s have some fun, Kids!

Jugueu, divertiu-vos i apreneu anglès junts.

Hem organitzat jocs per ajudar-vos a repassar i a millorar el vostre anglès mentre us ho passeu bé.

A què esteu esperant? Veniu i passeu temps amb amics i en família parlant anglès!

Aquesta nova activitat està oberta a famílies amb nens de 6 a 9 anys.

FAMILY GAME TIME

Famílies… a JUGAR! 

Jugueu, divertiu-vos i apreneu anglès junts.

Hem creat jocs per ajudar-vos a millorar el vostre anglès mentre us ho passeu bé.

A què esteu esperant? Veniu i passeu temps en família parlant anglès!

Aquesta nova activitat està oberta a famílies amb nens de 10 a 14 anys.

FUNCTIONAL B2 LEVEL

Este curso está diseñado para practicar y reforzar las habilidades lingüísticas de fluidez, expresión y comprensión orales. En clases se hablará sobre diversos temas de interés para alumnos de 13 a 18 años.

No son sustitutivos de los curso de Programa General.

A partir de nivell Intermediate (finalitzat).

Consulteu horaris

CLASSES DE REFORÇ MULTIMÈDIA: TUTORIALS

Classes multimèdia de reforç gramatical, de comprensió oral o escrita per als alumnes que hagin obtingut una R+ (aprovat condicional) en el primer o segon trimestre i que necessiten un reforç a més de les classes per poder superar el curs.


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110