CAT | ESP

Cursos especials


FUN ZONE

A la Fun Zone farem activitats lúdiques, en anglès, pels més petits de la casa ( de 3 a 5 anys) tot explorant diferents contes, cançons, jocs, projectes artístics i experiments científics. Dedicarem temps a desenvolupar la psicomotricitat educativa i a conèixer millor el món que ens envolta mentre aprenem a treballar en equip.

  • Classes d’1,5 hores setmanals: 1 dia a la setmana, de 17.30 h a 19 h de dilluns a dijous (mínim 15 hores per trimestre).
  • Classes de 2 hores setmanals: 1 dia a la setmana. Tres opcions horàries: divendres tarda de 18 h  a 20 h; dissabte matí de 9.30 h a 11.30 h, o d’11.30 h a 13.30 h (mínim 20 hores per trimestre).

Consulteu horaris

ROBOTICS IN ENGLISH

Vine a les nostres classes de robòtica en anglès i diverteix-te creant i programant robots! Una activitat dinàmica i divertida on els alumnes desenvoluparan les seves competències en resolució de problemes… i tot en anglès!

Curs de 10 h trimestrals (30 hores anuals) els dimecres de 19.15 a 20.15h o els dijous de 19.15 a 20.15h.

Els cursos s’inicien a partir del 2 d’octubre i us podeu matricular del 13 de setembre al 6 d’octubre.

Preu: 160€ trimestrals.

Material: 30€ (serveix per als tres trimestres).

Video Robotics in English


Robotics in English

FUNCTIONAL B2 LEVEL

Este curso está diseñado para practicar y reforzar las habilidades lingüísticas de fluidez, expresión y comprensión orales. En clases se hablará sobre diversos temas de interés para alumnos de 13 a 18 años.

No son sustitutivos de los curso de Programa General.

A partir de nivell Intermediate (finalitzat).

Consulteu horaris

STORY TOGETHER

Story Together és una manera interactiva i divertida per a que nens i pares o tutors descobreixin el món de l’anglès i els contes junts. Pares i fills faran jocs, manualitats, aprendran vocabulari i frases noves, escoltaran una nova història… I tot en anglès*. A cada sessió descobriran una nova manera de passar-s’ho be i practicar l’anglès en família.

Vine i participa al nostre primer Story Together el 28 d’octubre de 11:45 a 12:45 a la biblioteca de l’IEN.

Per a nens de 4 a 9 anys, pares, mares o tutor (germans també són benvinguts a participar encara que no tinguin l’edat).

5,00€ per família.

Màxim 8 famílies.

Data límit d’inscripció: 21 d’octubre. Contacteu amb secretaria per fer la inscripció.

*Per a nens i pares amb qualsevol nivell d’anglès i nadius.

CLASSES DE REFORÇ MULTIMÈDIA: TUTORIALS

Classes multimèdia de reforç gramatical, de comprensió oral o escrita per als alumnes que hagin obtingut una R+ (aprovat condicional) en el primer o segon trimestre i que necessiten un reforç a més de les classes per poder superar el curs.

SUMMER PROGRAM 2017

DISCOVERY WEEKS ( de 4 a 9 anys)


El programa d’estiu DISCOVERY WEEKS és per alumnes de 4 a 9 anys que vulguin aprendre anglès a l’estiu a través d’activitats com la música, els jocs, la ciència i l’art.

Enguany les Discovery Weeks es centraran en els set continents i els jocs olímpics. Els alumnes aprendran sobre la cultura i tradicions de la gent de diferents països.  Totes les activitats es faran en anglès i treballen valors com el companyonatge, el treball en equip, la resolució de conflictes. A més de fer activitats dirigides a la protecció del medi ambient a través del reciclatge creatiu.

Es poden matricular a partir d’una setmana, aplicant-se un descompte a les setmanes addicionals.

Calendari de dates i preus

SUMMER LEVEL COURSES (de 10 a 17 anys)


Els SUMMER LEVEL COURSES són cursos que treballen sobretot la expressió oral de les estructures ja conegudes, però dins un àmbit més actiu i dinàmic, dirigits a alumnes entre els 10 i els 17 anys.

Estan dividits per nivells globals.

JUNIOR THEMATIC COURSES


Aquests cursos estan dissenyats al voltant de diferents temes. S’estudia l’anglès dins un context més significatiu i interessant per a l’alumne. Els alumnes poden fer grans progressos en les seves habilitats de la llengua anglesa fent servir el llenguatge en un ambient més dinàmic.

Consulteu horaris

TEEN LEVEL COURSES


Els cursos s’estructuren segons els nivells del programa general i estan dissenyats per ajudar els alumnes a millorar les seves habilitats comunicatives (comprensió i comunicació orals) dins un àmbit més actiu i extravertit. Aquests cursos d’estiu són un complement idoni per als cursos fet durant l’any.

Consulteu horaris

TEEN EXAM PREPARATION COURSES


  • Curs preparatori per l’examen oficial del First Certificate in English (FCE) de Cambridge, equivalent al nivell B-2 del Marc Europeu Comú de Referencia.
  • Curs preparatori per l’examen oficial del Certificate in Advanced English (CAE) de Cambridge, equivalent al nivell C-1 del Marc Europeu Comú de Referencia


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110