CAT | ESP

Cicle Clàssica: Duet Josep Buforn i Patricio Soler (Piano i trompeta)| 9 de novembre 2016,19:30h | Auditori | Entrada Lliure |PROVAAlbum

JOSEP BUFORN I GALAN

Nascut a Barcelona, va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu. Va fer els estudis de piano a The Associated Board of the Royal School of Music (Anglaterra) amb Òscar Boada i al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb Maria Jesús Crespo amb les màximes qualificacions. Ha rebut classes magistrals de Luiz de Moura Sousa, Nina Drath, Nina Svetlanova i Peter Bithell.

Va guanyar el primer premi del Concurs de Joves Intèrprets de Vilafranca del Penedès i també del I Concurs de Piano Ricard Viñes de Lleida. Recentment ha obtingut el premi al millor pianista acompanyant estatal al Certamen Intercentros de Madrid.

Té una àmplia experiència com a pianista repertorista, acompanyant i en música de cambra, igualment ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i amb la Banda Municipal de Barcelona.

Actualment, i dins de la seva faceta com a pianista repertorista, la seva presència és constantment requerida per reconeguts i prestigiosos intèrprets dins l’escena operística a nivell internacional. Tanmateix col.labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, i és pianista acompanyant del Cor Jove i de l’Orfeó Català.

PATRICIO SOLER   PÉREZ

Músic natural d’Alzira (València) comença els seus estudis a l’escola de música del seu poble, on finalitza les Ensenyances Professionals amb les més altes qualificacions sota la tutela de Ricardo Soldado. Posteriorment passa a formar part del Conservatori Joaquín Rodrigo de València on realitza els estudis de grau superior tenint com a professors a J.M. Ortí i J.C. Alandete.

Ha realitzat cursos i masterclass amb professors de talla internacional com: Carlos Benetó, Juanjo Serna, Luís González, Rubén Marqués,Roberto Bodí,Vince Di Martino, Marc Ridenour, Alan Siebert,Tom Rolfs, Mike Martin,Allen Vizzutti,Ben Wright…

Ha col·laborat amb l’Orquestra simfònica de Castella i Lleó, Orquestra del Palau de les Arts, Orquestra de València, Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola, Orquestra Simfònica de Navarra, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres. Actualment és trompeta solista de la Banda Municipal de Barcelona.

 

PROGRAMA: DE CATALUNYA ALS ESTATS UNITS

Fulles de tardor                                      S. Brotons

Quatre preludis de llum                           A. Guinovart

  • Llum de matinada
  • Llum de migdia
  • Llum de tarda
  • Llum de capvespre

The man I love                                        G. Gershwin (piano sol)

A song from the heart                              E. Ewazen

Rhapsody in blue                                     G. Gershwin  (Arranged for trumpet and piano by T. Dokshitser)

 

 

 

 

 


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110