CAT | ESP

Com matricular-se


Les empreses o els clients particulars que vulguin fer cursos a mida, en grups o individualment s’han de posar en contacte directament amb el departament Professional English Program: per telèfon, trucant al 93 240 51 10 o per e-mail, escrivint a professionalprogram@ien.es.

Els alumnes que es vulguin matricular en un curs trimestral de Business English de 30 hores de classe a la seu de l’IEN han de fer una prova de nivell per tal de conèixer-ne el nivell si són alumnes nous o antics alumnes que fa més d’un any que no estudien a l’IEN.

Una vegada finalitzada la prova ja es poden matricular, durant les dates de matrícula, al curs de Business English adient al seu nivell.

Proves de nivell gratuïtes on-line i presencials


prova-de-nivelL-on-line-ien-barcelonaAquestes proves tenen una part escrita i una altra part oral. La part escrita es pot fer en línia des d’un ordinador personal obrint aquest enllaç a prova de nivell on-line i, una vegada finalitzada, es pot reservar hora per fer la part oral.

Els alumnes que ho desitgin també poden fer la prova escrita i oral de forma presencial al nostre Centre en els horaris i les dates indicats dins l’apartat del calendari acadèmic de cada trimestre.


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110