CAT | ESP

Com matricular-se


QUÈ CAL FER PER MATRICULAR-SE

És molt important matricular-se tan aviat com sigui possible per tal de no quedar-se sense plaça o perquè es pugui formar el grup amb el mínim d’alumnes abans que comencin les classes.

· Nous alumnes

Els nous alumnes amb coneixements d’anglès han de fer la prova de nivell per determinar el curs que s’adapta millor als seus coneixements. Només cal portar el número del DNI (si no en teniu, us donarem un codi personal). Una vegada tingueu el nivell, consulteu els diversos horaris que s’ofereixen per als cursos. Trieu el pla de cursos i la forma de pagament que vulgueu. El personal de matrícula us pot assessorar en els dubtes que tingueu.

· Antics alumnes

Si fa més d’un any natural que no estudieu a l’Institut Nord-americà, heu de fer la prova de nivell per assignar-vos el mòdul més adient. Si fa menys d’un any natural us podeu matricular al curs que us correspongui.

Per a tots els exàmens oficials del Cambridge-Michigan Language Assessments i de la Universitat de Cambridge ESOL, com ara els ECCE, ECPE, PET, FCE, CAE, CPE, els alumnes han de parlar amb el departament Adult Program per tal de fer una prova preliminar per rebre una recomanació sobre el pla d’estudis de preparació per a aquests exàmens.

Els alumns que volen fer els exàmens oficials d’Oxford University i/o TOEIC poden matricular-se directament a la Administració Acadèmica.

CALENDARI CURSOS I MATRÍCULES

Consulta aqui el calendari de cursos i matrícules.

PROVES DE NIVELL GRATUÏTES ON-LINE I PRESENCIALS

prova-de-nivelL-on-line-ien-barcelonaAquestes proves tenen una part escrita i una part oral. La part escrita es pot fer en línia des d’un ordinador personal obrint aquest enllaç i, una vegada finalitzada, es pot reservar hora per fer la part oral. Els alumnes que vulguin també poden fer la prova escrita i oral de forma presencial al nostre Centre en els horaris i les dates indicats dins l’apartat del calendari acadèmic de cada trimestre.

HORARI DE MATRÍCULA

Per als cursos trimestrals


De 10 h a 14.30 h i de 15.30 h a 20.30 h de dilluns a divendres

Per als intensius d’estiu


Consulteu els horaris d’oficina de dilluns a divendres.

MATRÍCULA PER TELÈFON 93 240 28 50

Els alumnes que coneguin el nivell que els correspon es poden matricular i fer el pagament per telèfon, en horaris de matrícula, mitjançant targetes de crèdit o de dèbit o bé amb càrrec al seu compte bancari.

Telèfon 93 240 28 50


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110