CAT | ESP

Exam Preparation Courses


logos exams web 2017-18 webL’IEN és centre oficial pels exàmens d’Oxford, TOEIC i Michigan, i seu autoritzada per presentar-se als exàmens de Cambridge. També som Centre Oficial Preparatori per a aquests exàmens.

Per a tots els exàmens oficials del Cambridge-Michigan Language Assessments i de la Universitat de Cambridge ESOL, com ara els ECCE, ECPE, PET, FCE, CAE, CPE, els alumnes han de parlar amb el departament Adult Program per tal de fer una prova preliminar per rebre una recomanació sobre el pla d’estudis de preparació per a aquests exàmens.

També oferim cursos preparatoris per a l’examen TOEFL. Examen exigit a la majoria de candidats que volen estudiar a universitats nord-americanes i a una bona part de les universitats del Nord d’Europa, Àsia i Austràlia.

Som Centre examinador i preparatori del TOEIC. Examen dirigit al mon laboral per certificar els coneixements d’anglès tant a nivell nacional com internacional.

EXAM PREPARATION COURSES NIVEL SUPERADO
University of Cambridge PET Certificate (nivel B-1) Low Intermediate 3
TOEFL IBT Pre-Advanced 3
TOEIC Exam Practice Low intermediate 3
University of Michigan Competency Examination (nivel B-2) Upper-Intermediate 3
University of Cambridge First Certificate (nivel B-2)
University of Cambridge Certificate of Advanced (nivel C-1) Advanced 3
University of Michigan Proficiency Examination (nivel C-2) Proficiency 3
University of Cambridge Certificate of Proficiency (nivel C-2)

Cursos Presencials


CAMBRIDGE-MICHIGAN LANGUAGE ASSESSMENTS EXAM PREPARATION COURSES

Cursos preparatoris, de 30 hores de classe.

Certificate of Competency in English (ECCE)


Equivalent al First Certificate de Cambridge (nivell B-2 del MECR).

S’ofereix al trimestre de gener.

- Nivell superat: Upper-Intermediate 3

Certificate of Proficiency in English (ECPE)


Nivell natiu d’anglès (nivell C-2 del MECR).

S’ofereix al trimestre de gener.

- Nivell superat: Proficiency 3

UNIVERSITY OF CAMBRIDGE EXAM PREPARATION COURSES

  • Cursos preparatoris, de 30 hores de classe cada trimestre.
  • Es recomana preparar-se durant tres trimestres, encara que hi ha la possibilitat de fer només un o dos trimestres.
  • Els cursos inclouen pràctiques reals dels exàmens.

Preliminary English Test (PET)


- Nivell B-1 del MECR
- Nivell superat: Low Intermediate 3

First Certificate in English (FCE)*


- Nivell B-2 del MECR
- Nivell superat: Upper-Intermediate 3
 *També es pot fer on-line al Programa Multimèdia.

Certificate in Advanced English (CAE)


- Nivell C-1 del MECR
- Nivell superat: Advanced 3

Certificate of Proficiency in English (CPE)


- Nivell C-2 del MECR
- Nivell superat: Proficiency 3 

TOEFL EXAM PREPARATION COURSE

És un curs trimestral de 30 hores de classe que treballa exhaustivament les estructures dels exàmens d’admissió a les universitats nord-americanes, i també els consells i les estratègies per millorar la puntuació. També es pot fer on-line al Programa Multimèdia.

- Nivell superat: Pre-Advanced 3

Cursos preparatoris Multimèdia (On-line)


TOEFL Exam Practice (IBT)

Curs multimèdia de preparació per a l’examen TOEFL (IBT). Consisteix en 40 hores, aproximadament, de pràctiques on-line (tant es poden cursar a l’IEN com des de casa), més 10 sessions de mitja hora (5 hores) de classe “face to face” (tutories particulars amb professor) destinades a la pràctica oral. El termini màxim de curs amb assistència del professorat de l’IEN és de 10 setmanes, tot i que els materials on-line són vàlids durant un any des del moment de l’activació del compte de cada alumne. El curs inclou la correcció de 10 redaccions i l’accés a material complementari per reforçar o practicar les diverses àrees de l’examen. (El cost de la llicència d’ús del material on-line no s’inclou en el preu del curs.)

- Nivell mínim recomanat: Low Intermediate 3

TOEIC Exam Practice

TOEIC  Exam Practice 


Curs multimèdia de preparació per a l’examen TOEIC, nivells B1, B2 i C1 MECR. Consisteix en 20 hores, aproximadament, de pràctiques on-linemés 10 sessions de mitja hora (5 hores) de classe “face to face” presencial (tutories particulars amb professor) destinades a la pràctica oral. El termini màxim de curs amb assistència del professorat de l’IEN són 10 setmanes. El curs inclou la correcció de 10 redaccions i l’accés a material complementari per reforçar o practicar les diferents àrees de l’examen. (El cost de la llicència d’ús del material on-line no s’inclou en el preu del curs.)

- Nivell mínim recomanat: Low Intermediate 3

FIRST CERTIFICATE Exam Preparation (Cambridge University)

Curs multimèdia de preparació per a l’examen FCE (nivell B-2). Consisteix en 12 hores, aproximadament, de pràctiques on-line (tant es poden cursar a l’IEN com des de casa), més 10 sessions de mitja hora (5 hores) de classe “face to face” (tutories particulars amb professor) destinades a la pràctica oral. El termini màxim del curs amb assistència del professorat de l’IEN és de 10 setmanes, tot i que els materials on-line són vàlids durant un any des del moment de l’activació del compte de cada alumne. El curs inclou la correcció de 12 redaccions. (El cost de la llicència d’ús del material on-line no s’inclou en el preu del curs.)

El material on-line inclou més de 100 recursos per practicar la gramàtica, el vocabulari, la comprensió oral, la destresa escrita i l’ús de l’anglès, i està dissenyat per ajudar l’alumne a entendre el format de l’examen per tal de desenvolupar estratègies específiques a l’hora d’abordar-lo.

- Nivell mínim recomanat: Upper-Intermediate 3

CAMBRIDGE-MICHIGAN LANGUAGE ASSESSMENTS EXAM PREPARATION BOOSTERS

Competency ECCE Booster (nivell B-2)


Curs multimèdia de preparació d’aquest examen. Consisteix en 10 hores, aproximadament, de pràctiques on-line (tant es poden cursar a l’IEN com des de casa), més 4 sessions de mitja hora (2 hores) de classe “face to face” (tutories particulars amb professor).

- Nivell mínim recomanat: Upper-Intermediate 3

Proficiency ECPE Booster (nivell C-2)


Curs multimèdia de preparació d’aquest examen. Consisteix en 10 hores, aproximadament, de pràctiques on-line (tant es poden cursar a l’IEN com des de casa), més 4 sessions de mitja hora (2 hores) de classe “face to face” (tutories particulars amb professor).

- Nivell mínim recomanat: Proficiency 3


Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110