CAT | ESP

Institut d’Estudis Nord-americans


Què és l’IEN


IEN Institut Nord-americà és la divisió acadèmica de la Fundació Institut d’Estudis Nord-americans que va ser fundada l’any 1951 com una associació privada, sense ànim de lucre, destinada a promoure l’intercanvi cultural des de Catalunya amb els Estats Units d’Amèrica.

.


La nostra activitat principal és l’ensenyament de la llengua i la cultura nord-americanes, sempre mitjançant professorat altament qualificat i un sistema d’ensenyament basat en la interacció a classe entre el professor i l’alumne, entenent aquesta fórmula directa de relació personal com la més ràpida i eficaç per a l’aprenentatge de la llengua.

.


A l’Institut d’Estudis Nord-americans es poden fer tota mena de cursos de llengua i de cultura nord-americanes per a totes les edats, professions i utilitats, organitzats per tal d’oferir una àmplia varietat d’horaris. Els programes dels cursos d’anglès compleixen els objectius del Marc Europeu Comú de Referència per a l’aprenentatge de les llengües (MECR).

bgAlumnes motivats

Ens agrada treballar motivant als nostres alumnes.

suitsProjecció de futur

Aconseguiran el nivell que els obrirà portes en el futur.

bg1Relacions internacionals

Conèixer persones d’altres cultures…

L’equip


El Departament Acadèmic està organitzat en diferents Programes d’Anglès per tal de donar un servei adient a totes les necessitats i situacions dels alumnes, com ara:

Adult Program


Anglès general per a adults a partir dels 18 anys.

Junior/Teen Program


Per a nens i joves dels 3 als 17 anys. En aquest cas, donada la diversitat i la capacitat d’aprenentatge dels alumnes, el programa es divideix en: Very Young Learners, per a nens i nenes de 3 a 5 anys; Young Learners, per a alumnes de 6 a 9 anys; Juniors, per a nois i noies de 10 a 12 anys, i Teens, per a joves de 13 a 17 anys.

Professional English Program


Anglès per al món empresarial i professional.

Multimedia Center


Programa multimèdia d’anglès en línia amb suport d’un professor que fa reforç d’anglès als alumnes.

Direcció Adadèmica


Els cap de departament i els coordinadors de programes respectius són els responsables de la coordinació de l’ensenyament i dels continguts acadèmics.

El professorat


Està format per professionals titulats i altament qualificats, amb experiència en l’ensenyament de l’anglès.


Seu Autoritzada d’Exàmens


L’IEN Institut Nord-americà és centre preparatori i seu autoritzada per presentar-se als exàmens oficials d’anglès de les universitats de Cambridge i Michigan (PET, FCE, CAE, CPE; i ECCE, ECPE). Els certificats obtinguts tenen reconeixement de nivell (B-1, B-2, C-1, C-2) del MECR

Logo CaMLA - MET - FISK

PreparationCentreLogo

Reconeixement


Els estudis fets al nostre Centre tenen reconeixement com nivells assolits i com crèdits universitaris de lliure elecció a algunes universitats. El Pla  d’estudis segueix les estructures, continguts i habilitats lingüístiques dels nivells que estableix el Marc Europeu Comú de Referència per a l’aprenentatge de les llengües (MECR). Que és el marc referent fixat per la Generalitat de Catalunya i les Universitats per acreditar els coneixements d’anglès dels alumnes.

Beneficis per a empreses


Les empreses es poden beneficiar dels estudis d’anglès dels treballadors.

Les empreses poden rebre bonificacions sobre les seves aportacions a la Seguretat Social pels cursos d’anglès dels seus treballadors, segons la legislació vigent d’Accions Formatives i Formació Continua Bonificada de la Fundació Tripartita.Paste your AdWords Remarketing code here
Instituto de Estudios Norteamericanos Located at
Av. Via Augusta 123, Barcelona, Catalunya.
Phone: 932 405 110